Jump to content
Cruise Critic Community
agadora

Website Problem -- Showing no cruise booked!!??

Recommended Posts

Has anyone else checked their Oceania account lately?  I'm booked and paid for on the June 24 Oceania Marina out of Copenhagen in a little over a month.  Just made dinner reservations last week on the website and logged in tonight to check something and now it's showing no cruise booked!!??

 

I'm really hoping this is a website glitch!

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, agadora said:

Has anyone else checked their Oceania account lately?  I'm booked and paid for on the June 24 Oceania Marina out of Copenhagen in a little over a month.  Just made dinner reservations last week on the website and logged in tonight to check something and now it's showing no cruise booked!!??

 

I'm really hoping this is a website glitch!

Just looked and my six future cruises are not there. Probably website maintenance. Give it the weekend to straighten itself out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing for me. No booked cruises shown. I looked at cruises in general for Oceania, and every cruise I looked at showed all cabins waitlisted, so I’d say it is a website problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, it definitely makes me feel better that it's not just me.  Thanks for checking!

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, agadora said:

Ok, it definitely makes me feel better that it's not just me.  Thanks for checking!

My trusted info says that it definitely is maintenance and all will be back to normal soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same.

Have had this happen very occasionally. 

Web server A is not connected to database B. We're going to be fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar problem.  I log into my account with no problems.  When I click manage my account, it goes to a blank screen.  This happens more than occasionally and it is quite annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the problem last night using Chrome, but my cruise showed up when I used IE.  Very odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, rowala said:

I had the problem last night using Chrome, but my cruise showed up when I used IE.  Very odd.

It just may have been the timing. It definitely was a short span of time for maintenance. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, bbtondo said:

I have a similar problem.  I log into my account with no problems.  When I click manage my account, it goes to a blank screen.  This happens more than occasionally and it is quite annoying.

Not really a "similar" problem. The O web maintenance last night was intentional. 

 

The "slow to load" experience you occasionally experience can be any one of several problems including a slow server response at their end.

 

But, it can also be your own wireless network speed (check it with a speed website like speedof.me) or your computer/smart phone.

 

When the problem occurs again: If it's not your own network speed, try loading the O website on both computer and smartphone. If the "slow load" only happens on one device, it may be that you have a lot going on with the slower device. Close other running programs, clear your history/cookies/etc.

 

BTW,  if physically possible, hard wire your main computer to the modem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flatbush:  I appreciate your advice.  I only have the problem on the O website, nothing else. It's not a "slow load" problem.  After logging in when I click on various things the screen says something like: O is having problem with it's website.  I don't remember the exact words.

 

I would say it has happened to me about 5 times within the last three months.  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still seeing problems when drill down to excursions inside our booking or saved cruises.  Goes to error 400.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Forum Jump
    • Categories
      • 2019 Cruisers' Choice Awards
      • Forum Assistance
      • New Cruisers
      • Cruise Lines “A – O”
      • Cruise Lines “P – Z”
      • River Cruising
      • ROLL CALLS
      • Digital Photography & Cruise Technology
      • Member Cruise Reviews
      • Special Interest Cruising
      • Cruise Discussion Topics
      • UK Cruising
      • Australia & New Zealand Cruisers
      • North American Homeports
      • Ports of Call
      • Cruise Conversations
×
×
  • Create New...