Jump to content

iPad problems anyone?


Recommended Posts

Sorry to start a new thread just for this, but I've spotted a few posts in various threads suggesting that the problems I'm having replying to posts, creating new threads and logging in using an iPad are pretty common.

 

I'm posting this from a PC, and Android devices are OK too, but the forum's basically read only on the iPad, and that may well apply to iPhones too.  Maybe Apple doesn't like the competition!

 

Anyone else care to share any iPad or iPhone problems for the Mods to feed back to the IT team?

 

Harry

Link to comment
Share on other sites

The powers that be are aware of the iPad issues. On the forum assistance board in the ‘not staying logged in’ thread myself and some others have feed back about this, and the info has been passed on to the developers.

 

I have found that clearing cookies for cruise critic helps. I’ve done this twice so far. I’ve also found that the issues are sporadic for me - I’m posting this on my iPad 

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Harry Peterson said:

Sorry to start a new thread just for this, but I've spotted a few posts in various threads suggesting that the problems I'm having replying to posts, creating new threads and logging in using an iPad are pretty common.

 

I'm posting this from a PC, and Android devices are OK too, but the forum's basically read only on the iPad, and that may well apply to iPhones too.  Maybe Apple doesn't like the competition!

 

Anyone else care to share any iPad or iPhone problems for the Mods to feed back to the IT team?

 

Harry

Thanks Harry.

I access the forum via iPad.

I’ve had issues with frequently not being able to ”like” posts

And not being able to quote posts without the whole thread being included in the quote (needless to say I abandoned those).

I've tried logging out and also clearing website data - neither of which makes any difference…..

I agree with Dermotsgirl that it is sporadic as I’ve been ok this afternoon.

Gill

 

Link to comment
Share on other sites

I have had problems twice trying to reply to a post on my iPad.  I did post it in the ‘not staying logged in’ thread.  But I think it is my iPad, that occasionally has other problems.  Last time it happened, I went to my iPad mini and it went okay, so I think for me, it is my device.  EM

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Harry Peterson said:

Sorry to start a new thread just for this, but I've spotted a few posts in various threads suggesting that the problems I'm having replying to posts, creating new threads and logging in using an iPad are pretty common.

 

I'm posting this from a PC, and Android devices are OK too, but the forum's basically read only on the iPad, and that may well apply to iPhones too.  Maybe Apple doesn't like the competition!

 

Anyone else care to share any iPad or iPhone problems for the Mods to feed back to the IT team?

 

Harry


I have no iPad or iPhone problems. I read your post and replied on my iPad. 

Edited by Charles4515
Link to comment
Share on other sites

I am unable to post a response to threads on CC from my iPad .  I am signed in.  The entire thread is quoted in the response window even though I haven’t quoted anything.    I type in my response, scroll down to “submit” and the post seems like it has gone through but doesn’t show up in the thread.  When I go back in, my post has been saved but has not been submitted.  What am I doing wrong?  Is this a new wrinkle on CC?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, forgap said:

I am unable to post a response to threads on CC from my iPad .  I am signed in.  The entire thread is quoted in the response window even though I haven’t quoted anything.    I type in my response, scroll down to “submit” and the post seems like it has gone through but doesn’t show up in the thread.  When I go back in, my post has been saved but has not been submitted.  What am I doing wrong?  Is this a new wrinkle on CC?

I think it is your iPad, because I am responding from my iPad, which is all I have ever used to post with on CC, with no problems.  Reboot the iPad completely, and see if that works.

Link to comment
Share on other sites

I’m not sure what is happening to you but I see a post of yours in the Regent v. Oceania thread. It was posted three minutes before this message. This is posted from my iPad.

 

Dave

Edited by DaveFr
Link to comment
Share on other sites

Thanks.  I posted the message from my MacBook as this thread and the regent vs. Oceania tread wouldn’t post from my iPad.  I’m on my iPad now. Let’s see if this goes through!

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, forgap said:

I am unable to post a response to threads on CC from my iPad .  I am signed in.  The entire thread is quoted in the response window even though I haven’t quoted anything.    I type in my response, scroll down to “submit” and the post seems like it has gone through but doesn’t show up in the thread.  When I go back in, my post has been saved but has not been submitted.  What am I doing wrong?  Is this a new wrinkle on CC?

This happens on my ipad a couple times  week.  Rebooting did nothing.  I just come back in a few hours or the next day and the problem has fixed itself.

 

Also, I often cannot like a post, later I can, even after confirming signin. 
 

 It is a CC-ipad intermittent interaction bug.  CC does not  have Amazon-level resources to  stay on top of them.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

@Host Dan Thank you for moving this thread to the Need Help Using the Forums? Check Here! forum! emo49.gif 

 

Howdy everyone! emo22.gif

 

As mentioned above, this thread has been moved to the Need Help Using the Forums? Check Here! forum where it will be on topic. Folks often forget this forum is here and post on other forums asking for help.  emo12.gif

 

Please note there are previous threads on this forum concerning various software issues. Stated in the Posting & You! section of the Guidelines: "Browse a topic first to see if your question has already been asked or answered by someone else..." 

 

Any time you wonder if you are the only one experiencing a problem with the software, check this forum first. Often CC Help Jenn, Senior Community Support Specialist, has already addressed the matter. She Follows this forum. emo34.gif 

 

I suggest you read through some of the following existing threads on this forum to see what  is happening and to know you are not alone.

 

 

 

 

 

 

Also, please note CC Help Jenn's post # 389 on the  not staying logged in thread for the latest update. Please be patient for Jenn, the tech team and the forums software developer to handle the issues.

 

Thanking you all in advance for your cooperation,

 

Host Kat emo32.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Ongoing problems with CC and for the record, I am using a desktop computer not an Ipad :

 

This morning I signed in, read a few posts and attempted to react to a couple using the "like" button . . . didn't work . . . again!

 

Logged out, went away and did a couple of tasks . . . came back, opened the link and logged in again . . . didn't even have a "like" button to use!

 

On reaching the bottom of the comments page I find I am being asked to log in, although I have already done so and unread posts are in bold print.

 

Log in again, this time at the bottom of the page . . . well that was the plan, but it doesn't work! ! !

Next . . . log out again at the top of the page . . .

 

I was going to clear the site cookies again, but first went back to the bottom of the page and tried that log in prompt again . . . and it worked . . . obviously didn't work before because I WAS already logged in although nothing was working as it should.

 

Oh well . . . with out locality in lockdown (no) thanks to a few people breaking their quarantine and bringing covid here . . . doing all this helps to pass the time.

Edited by Baynanno1
additional information
Link to comment
Share on other sites

I have the same problem.  When I try to post, I get the whole of the posts showing up with a "sign in" prompt at the bottom.  I then have to go and click log out and then log in which takes me to my log in info.  I then have to give my user name and my password!  ALL THIS for EVERY post.  I'm done with Cruise Critic something I really enjoyed till they destroyed it fixing something that wasn't broken.  I'm on a desk top too.  On the bright side, maybe I'll get something else done!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

A new and most annoying problem today :

 

I am having to log out and back in between each thread if I want to react or comment!!!

 

I am leaving this as is, having just discovered the (previous problem) whole thread has attached itself to my two lines above . . . enough!!

 

Well it had happened as above, but when I attempted to post, having moved to a different thread I was once again not recognised as being logged in. Once more logged out and back in and of course the whole thread attachment is no longer here.

 

And I repeat, as stated in my previous post 5 days ago, I am not using an iPad, I am using a desktop computer with which I have had no problems until this recent spate on CC.

Link to comment
Share on other sites

I just noticed that when I try and post while using my IPAD, the posts do not show up.  This is true for both Google Chrome & Safari. I am able to post using my Macbook Pro or my desktop computer.  Any ideas on whats going on?

Bob

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Woobstr112G said:

I just noticed that when I try and post while using my IPAD, the posts do not show up.  This is true fbstr11or both Google Chrome & Safari. I am able to post using my Macbook Pro or my desktop computer.  Any ideas on whats going on?

Bob

 

Howdy @Woobstr112G  emo22.gif

 

Bob, your new thread on the  Need Help Using the Forums? Check Here! forum has been merged into the existing thread regarding the same topic. Please read through the existing threads mentioned above and also see CC Help Jenn's post # 389 on the  not staying logged in thread for the latest update that I am aware.

 

Again, I am asking everyone reading these "problems" threads to please be patient. Jenn and the crew ARE working on this and hopefully all will be well in the near future!  🤞

 

Thanking all in advance for your cooperation,


Host Kat  emo32.gif

Link to comment
Share on other sites

I am having the exact same problem as the op. Using both my iPad and iPhone, when I try to quote someone, the quote box shows the entire thread and at the bottom, it shows sign-in options. It’s very odd. 

Link to comment
Share on other sites

I can post from my iPad ok, however it is currently loading photographs upside down. I have shut the browser, cleared Safari etc but still the same. I can happily load photos from my Android phone. I’m pretty sure I’ve seen this before but cannot find the answer about fixing it.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Silver Spectre said:

I can post from my iPad ok, however it is currently loading photographs upside down. I have shut the browser, cleared Safari etc but still the same. I can happily load photos from my Android phone. I’m pretty sure I’ve seen this before but cannot find the answer about fixing it.

Help!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Forum Jump
    • Categories
      • Forum Assistance
      • Holiday Exchange - Jingle and Mingle 2021
      • Cruise Critic Live Special Event: Q&A with Silversea Cruises Nov 29th at 3 p.m. EST
      • ANNOUNCEMENT: Holland America Line’s Black Friday Sale
      • New Cruisers
      • Cruise Lines “A – O”
      • Cruise Lines “P – Z”
      • River Cruising
      • ROLL CALLS
      • Digital Photography & Cruise Technology
      • Special Interest Cruising
      • Cruise Discussion Topics
      • UK Cruising
      • Australia & New Zealand Cruisers
      • Canadian Cruisers
      • North American Homeports
      • Ports of Call
      • Cruise Conversations
×
×
  • Create New...